Bøfsandwich

Cremet risotto med kylling

Risotto er nok en af de nemmeste risretter, som jeg kender!

Den her risotto er simpel og nem, og du kan sagtens tilsætte svampe og andre grøntsager, hvis du ønsker det! Her er fundamentet bare på mit eksempel, på en cremet risotto, som jeg har valgt og servere et sprødt stykke kylling til!

Tilberedningstid: 25 minutter.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge: 

  • 300 gram risottoris.
  • 1 liter hønsebouillon.
  • 1,5 dl. hvidvin.
  • 0,5 dl. madlavningsfløde.
  • 2 spsk. olivenolie.
  • 1 finhakket røg.
  • 2 spsk. finhakket frisk basilikum.
  • 0,5 dl. friskrevet parmesanost.

Sådan gør du: 

  • Kom olie på en pande, og varm det godt op. Tilsæt så løg og steg dem blanke.
  • Herefter tilsætter du de rå risottoris og lader dem varme godt af på panden i et par minutter.
  • Herefter tilsætter du hvidvin, og lader det koge godt op, så alkoholen kan fordampe.
  • Tilsæt så bouillon og lad det koge med låg på i cirka 10-15 minutter.
  • Herefter tilsætter du fløde og parmesanost og lader det koge i yderligere 5 minutter.
  • Serveres med et stykke kyllingebryst.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Bøfsandwich