Grov broccolitærte med skinke

Grov porretærte med bacon

Her er mit forslag til verdens nemmeste – og lækreste porretærte.
Jeg bruger en færdiglavet grov dej fra Rema1000, som du kan få fersk. Den er nem og arbejde med – og den smager godt. Den skal kun lige foldes udover dit tærtefad.

Jeg bruger et tærtefad, som måler 28 cm. Det passer lige præcis til den dej, som jeg henviser til.

Tilberedningstid: 45 minutter.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge: 

  • 1 grov tærtedej, fersk.
  • 7 æg.
  • 1-1,5 dl. mælk.
  • 1 pakke bacontern.
  • 1 porre.
  • Lidt friskrevet parmesanost.
  • Salt og peber.

Sådan gør du:

  • Fold din tærtedej udover dit tærtefad. Med en gaffel prikker du en masse huller i din tærtedej, da det gør bunden mere sprød. Bag tærtedejen i cirka 10 minutter ved 200 grader varmluft. Imens laver du fyldet.
  • På en pande svitser du bacontern, indtil det er færdigstegt.
  • I en skål blander du æg, mælk, parmesanost, salt og peber og rører det grundigt sammen.
  • Skær din porre ud i tynde skiver og kom det op i skålen med æggemassen.
  • Kom dit bacon op i æggemassen – og hæld gerne lidt af fedtstoffet fra panden med.
  • Når fyldet er blandet godt sammen, hælder du det udover din tærtedej, drysser med lidt parmesanost og bager den færdig i cirka 20-25 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Når din tærte er færdigbagt, lader du den hvile i cirka 10 minutter.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Grov broccolitærte med skinke