Han skal sku' hedde Uffe!

Ananas-kylling med karry

Om sommeren er ananas et fantastisk element og bruge i opskrifter. Frugten er saftig, smagfyldt og tilsætter så meget sødme i diverse retter.

Jeg elsker, at kombinere kylling, karry og ananas. De tre ting, synes jeg altid har fungeret rigtig godt!

Det her er mit forslag til en sundere udgave af kylling, bagt med ananas og karry.

Tilberedningstid: 45 minutter.
Antal portioner: 2 personer. 
Det skal du bruge:

  • 400 ml. kokosmælk.
  • 400 gram kyllingebryst, skåret i tynde og korte strimler.
  • 150 gram frisk ananas, skåret i små firkanter.
  • 1 rød snack peber, skåret i små stykker.
  • 1 gulerod, skåret i små stykker.
  • 2 stilke forårsløg, skåret i skiver.
  • 1 løg, finhakket.
  • 2 fed hvidløg, presset.
  • 1 tsk. gurkemeje.
  • 2 tsk. karry.
  • 0,1 tsk. citrongræs.
  • 0,5 tsk. stødt koriander.
  • Salt og peber.
  • Serveres med ris.

Sådan gør du:

  • I en skål kommer du løg, hvidløg, gurkemeje, karry, citrongræs, koriander, salt, peber og kokosmælk. Rør det godt sammen.
  • Herefter tilsætter du kylling, og vender det godt i marinaden.
  • Fordel ananas, snack peber, gulerod og forårsløg i et ildfast fad, og hæld kyllinge-kokos-blandingen henover.
  • Bag fadet i cirka 30 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Serveres med hvide ris.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Han skal sku' hedde Uffe!