Sukkerfri og fedtreduceret abemad

Kylling i rød karry i fad

Mange af jer kender min klassiske opskrift på “Kylling i rød karry”, som serveres enten med kyllingedeller eller kyllingebryst, og så med nogle blandede grøntsager og ris til.

NÅ! Men, nu har jeg valgt og lave en udgave af den, bare i fad – simpelthen for at gøre det nemmere for jer derude – netop fordi, at den her ret bare passer sig selv! Du kan tilberede den dagen før, og smække den ind i ovnen når du kommer hjem fra arbejde!

Tilberedningstid: 15 minutter (35 minutters bagetid). 
Antal portioner: 4 personer. 
Det skal du bruge: 

  • 600 gram kyllingebryst, skåret i tynde strimler.
  • 1 spsk. olivenolie.
  • 2 dl. grønne ærter.
  • 2 dl. brokkoli, skåret i små stykker.
  • 2 dl. bønner, skåret i små stykker.
  • 1 dåse kokosmælk, 400 ml.
  • 1 dl. minimælk.
  • 3 fed hvidløg, presset.
  • 1 løg, finhakket.
  • 2-3 tsk. rød karry.
  • 1 tsk. karry.
  • 0,5 tsk. paprika.
  • Salt og peber.
  • Ris.

Sådan gør du:

  • Kom de rå kyllingestrimler op i et fad.
  • Varm en pande godt op, og kom så olivenolie, hvidløg, løg, rød karry og karry derpå. Lad det svitse godt af.
  • Herefter tilsætter du ærter, brokkoli, bønner, paprika, kokosmælk, mælk, salt og peber og lader det koge godt op.
  • Smag gerne til med salt og peber.
  • Når du føler, at smagen er lige i skabet, så hælder du blandingen udover de rå kyllingestrimler og vender det hele godt sammen.
  • Bag det ved 200 grader varmluft i cirka 35 minutter.
  • Kog dine ris, som anvist på pakken.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Sukkerfri og fedtreduceret abemad