Kylling og grønt i karry, serveret med hvide ris
·
Den her ret er nem, simpel og kan fint bruges i forbindelse med en “tøm køleskabet ret”.
Den smager helt fantastisk, og er lige så god dagen efter.
Tilberedningstid: 30 minutter.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:
- 450 gram kyllingebryst, skåret i skiver..
- 1,5 dl. kokosmælk.
- 150 gram revet gulerod.
- 1 finhakket løg.
- 2 presset fed hvidløg.
- 2 stilke forårsløg i tynde skiver.
- 150 gram ananas i små stykker.
- 1 spsk. rapsolie.
- 3 tsk. karry (vurder selv om det er for meget).
- 2 tsk. rød karry.
- 3,5 dl. hønsebouillon.
- 0,5 tsk. citrongræs.
- 0,5 tsk. stødt koriander.
- 0,5 tsk. paprika.
- Salt og peber.
- 1 spsk. sovsejævner.
- Hvide ris.
Sådan gør du:
- Kom rapsolie og almindelig karry på en stor pande med høje kanter. Svits karryen godt af.
- Tilsæt herefter kylling, løg, fed hvidløg, forårsløg, ananas og gulerod og steg det i et par minutter.
- Tilsæt hønsebouillon, kokosmælk, rød karry, citrongræs, koriander, paprika, salt og peber og lad det simre i cirka 10 minutter, så du er helt sikker på, at kyllingen er færdig hele vejen igennem.
- Smag til med salt og peber og jævn sovsen med sovsejævner.
- Severes med hvide ris.
- Velbekomme!
Kommentarer