Klassisk æggekage med bacon

Kylling og grønt i karry, serveret med hvide ris

Den her ret er nem, simpel og kan fint bruges i forbindelse med en “tøm køleskabet ret”.

Den smager helt fantastisk, og er lige så god dagen efter.

Tilberedningstid: 30 minutter. 
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:

  • 450 gram kyllingebryst, skåret i skiver..
  • 1,5 dl. kokosmælk.
  • 150 gram revet gulerod.
  • 1 finhakket løg.
  • 2 presset fed hvidløg.
  • 2 stilke forårsløg i tynde skiver.
  • 150 gram ananas i små stykker.
  • 1 spsk. rapsolie.
  • 3 tsk. karry (vurder selv om det er for meget).
  • 2 tsk. rød karry.
  • 3,5 dl. hønsebouillon.
  • 0,5 tsk. citrongræs.
  • 0,5 tsk. stødt koriander.
  • 0,5 tsk. paprika.
  • Salt og peber.
  • 1 spsk. sovsejævner.
  • Hvide ris.

Sådan gør du:

  • Kom rapsolie og almindelig karry på en stor pande med høje kanter. Svits karryen godt af.
  • Tilsæt herefter kylling, løg, fed hvidløg, forårsløg, ananas og gulerod og steg det i et par minutter.
  • Tilsæt hønsebouillon, kokosmælk, rød karry, citrongræs, koriander, paprika, salt og peber og lad det simre i cirka 10 minutter, så du er helt sikker på, at kyllingen er færdig hele vejen igennem.
  • Smag til med salt og peber og jævn sovsen med sovsejævner.
  • Severes med hvide ris.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Klassisk æggekage med bacon