Verdens nemmeste Black Magic

Syltet rødløg med stjerneanis

Det her er det perfekte tilbehør til sommerens salater, sandwich eller rugbrødsmadder.

Jeg elsker syltet rødløg, og du kan krydre dem med lige præcis det, som du godt kan lide.

Opskriften her er lavet på stjerneanis, som giver en lakrids-agtig smag – og det er bare siiiiindsygt godt!

Tilberedningstid: 10 minutter + trækning natten over. 
Antal portioner: 1 stort glas.
Det skal du bruge: 

  • 4 rødløg, skåret i tynde skiver.
  • 90 gram sukker.
  • 0,5 liter eddike.
  • 4 hele stjerneanis.
  • 0,5 tsk. hele peberkorn.

Sådan gør du:

  • Kom dine løgskiver på et glas, som kan lukkes helt tæt.
  • Kom sukker, eddike, stjerneanis og peber i en gryde og lad det koge op.
  • Når du kan se, at sukkeret er opløst i eddiken, hælder du den varme blanding over løgene.
  • Brug en gaffel til at rører det rundt.
  • Luk glasset og stil det på køl. De trækker mest smag, hvis du lader dem stå natten over.
  • Skal opbevares på køl.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Verdens nemmeste Black Magic