Syltede rødløg med peberkorn
·
Blandet· Laura Buje
Syltede rødløg smager rigtig godt til rugbrødssmadder, i en sandwich eller burger. De fungere i det hele taget godt til rigtig mange retter og så er de simpelthen så smukke i farven.
Jeg har tilsat lidt peberkorn for at give løgene en mere rund smag – og det gør dem bestemt ikke dårligere 🙂
Tilberedsningstid: 10 minutter + natten over.
Antal portioner: 1 glas.
Det skal du bruge:
- 2 hele rødløg.
- 1 dl. vand.
- 1 dl. eddike.
- 0,5 dl. sukker.
- 3 spsk. peberkorn.
Sådan gør du:
- Pil dine rødløg og skær dem i ringe.
- Kom sukker, vand og eddike i en gryde og få det til at koge.
- Kom dine løgringe på et glas der kan lukkes helt tæt og tilsæt så dine peberkorn og hæld den varme eddike blading ned i.
- Lad glasset stå på køl natten over.
- Velbekomme!
Kommentarer