Tatar med det hele

Syltede rødløg med peberkorn

Syltede rødløg smager rigtig godt til rugbrødssmadder, i en sandwich eller burger. De fungere i det hele taget godt til rigtig mange retter og så er de simpelthen så smukke i farven.

Jeg har tilsat lidt peberkorn for at give løgene en mere rund smag – og det gør dem bestemt ikke dårligere 🙂

Tilberedsningstid: 10 minutter + natten over. 
Antal portioner: 1 glas. 
Det skal du bruge: 

  • 2 hele rødløg.
  • 1 dl. vand.
  • 1 dl. eddike.
  • 0,5 dl. sukker.
  • 3 spsk. peberkorn.

Sådan gør du: 

  • Pil dine rødløg og skær dem i ringe.
  • Kom sukker, vand og eddike i en gryde og få det til at koge.
  • Kom dine løgringe på et glas der kan lukkes helt tæt og tilsæt så dine peberkorn og hæld den varme eddike blading ned i.
  • Lad glasset stå på køl natten over.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Tatar med det hele