Sundere brunchpandekager

Orientalsk inspireret pastaret

Jeg må nok ærligt indrømme, at min yndlings mad, er opskrifter fra det asiatiske køkken. Personligt er jeg en pylrer-røv når det når det stærk mad – dem der, der bare over-krydrer deres opskrifter med chili – ja føg for satan’ hvor er det bare slet ikke mig. Næsen render og maven brænder……… Det er præcis sådan jeg får det!

Men DEN HER pastaret smager sindsyyyyygt lækkert! Det er med en smule inspiration fra det asiatiske køkken – og I kan godt glæde jer!

Tilberedningstid: 30 minutter. 
Antal portioner: 2 personer. 
Det skal du bruge:

  • 2 stk. oksesteaks.
  • 1 dåse kokosmælk light.
  • Saften fra 1/4 lime.
  • 70 gram ukogte spaghetti (jeg brugte noget tyndt spaghetti).
  • 120 gram champignoner delt i halve.
  • 1 stilk forårsløg skåret ud i skiver.
  • 4 spsk. grøntsagsbouillon.
  • 0,5 tsk. spidskommen.
  • En lille håndfuld frisk basilikum.
  • 2 fed hvidløg.
  • 2 spsk. olivenolie.
  • Salt og peber.

Sådan gør du: 

  • Hvis du har en morter, så er det tid til du finder den frem – kom fed hvidløg, basilikum og olivenolie herop i og kvas det godt sammen (hvis ikke du har en morter, anbefaler jeg at du kvaser dit hvidløg i en hvidløgspresser og moser basilikum og olivenolie godt sammen med det i en skål).
  • Kom din olivemarinade på panden og svits champignoner og forårsløg heri – drys så med salt og  peber.
  • Sæt dit spaghetti til kogning nu.
  • Imens dine champignoner og forårsløg steger godt på panden, så kommer du dine to oksesteaks med på panden og giver dem få minutter på hver side. Pak dem herefter enkeltvis ind i et stykke staniol og pak dem ind i et rent viskestykke. Imens fortsætter du med resten.
  • Når dit pasta har kogt færdigt, hælder du det over på panden og tilsætter grøntsagsbouillon, kokosmælk, saften fra din lime og spidskommen.
  • Lad retten koge godt op til det har en fast og cremet konsistens.
  • Servér med en lime-båd og skær dine oksesteaks ud i skiver.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Sundere brunchpandekager