Iskaffe med kaffe-isterninger

Tømmermænds-carbonara

Sidder du derude, og har du sådan nogle på besøg, som giver dig kvalme, får dit hovede til at gøre ondt og dit energiniveau til at falde drastisk? Jep, dem kender vi vidst alle! De kære tømmermænd.

Typisk er det jo således, at når vi har været en tur ud og svinge træbenet og drukket lidt for meget dårligt vin, ja så har vores krop altså bare behov for noget saltet og ekstremt fedtet.

Her er mit eksempel på verdens bedste tømmermændsmad, som lige er til er overkomme!

Tilberedningstid: 20 minutter. 
Antal portioner: 2 personer. 
Det skal du bruge:

  • 1 pakke bacon tern.
  • 3 dl. madlavningsfløde, 18% fedt.
  • 2 fed hvidløg, presset.
  • 4 spsk. revet ost.
  • 1,5 spsk. pikantost.
  • 2 æg.
  • 1 tsk. friskrevet muskatnød.
  • Salt og peber.
  • Frisk pasta.

Sådan gør du:

  • Steg bacon på en pande og tilsæt så hvidløg.
  • Kog dit friske pasta, som anvist på pakken. Når det er kogt, hælder du det over i dit bacon og hvidløg.
  • I en skål kommer du fløde, revet ost, pikantost, muskatnød, salt og peber i og rører det godt sammen.
  • Hæld blandingen udover dit friske pasta og lad det simre i cirka 5 minutter.
  • Når pastablandingen er godt varm, tilsætter du et æg af gangen, som du rører ind i pastaretten – det er med til at binde hele retten mere sammen, og giver en mere cremet konsistens.
  • Velbekomme! Tjek eventuelt min video på Instagram, hvor jeg viser, hvordan jeg laver denne ret – der er direkte link her. 

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Iskaffe med kaffe-isterninger