Agenda over uge 4

Mit tip til vitaminpiller der virker

I perioder bruger din krop kræfter og energi på at holde sig frisk og vågen – det er især her i de kolde måneder, hvor din krop længes efter en masse vitaminer. Du får rigtig mange vitaminer i sund og varieret kost, men der er mangel på især B-vitamin i perioder som disse.

Jeg lærte de her fantastiske “energi-piller” at kende, tilbage til da jeg arbejdede i butik – en arbejdsplads, hvor du nærmest ikke ser solen, så der havde jeg et ekstremt behov til dem.

Dét som Solorays Mega B-Stress vitaminpiller indeholder, er vitamin C, vitamin B og magnesium, der giver kroppen mere energi og beskytter i pressede perioder.

Vitaminerne i Mega B-Stress bidrager til et normalt energistofskifte (vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin) og til at mindske træthed og udmattelse (vitamin B2, B3, B5, B6, B12, folat).

Solaray Mega B-Stress indeholder også vitaminer, der bidrager til nervesystemets normale funktion (vitamin B1, B12) og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress (vitamin C og B2).

Endvidere indeholder Mega B-Stress biotin, der bidrager til normalt hår og vitamin B2, B3 og biotin, der alle bidrager til normal hud.

Jeg har siden da, taget dem hver vinter, hvis jeg har været mere søvnig end ellers, og det hjælper de på.

De er en smule dyre, men jeg køber ét glas om året, og det synes jeg egentlig er helt okay – hvis det er det, som kan få mig til at have overskud og energi, hver morgen jeg vågner.

Udover, at de hjælper på dit energiniveau, så er de også med til at styrke hår, hud og negle – og det er jo selvfølgelig en kæmpe fordel for os kvinder.

Jeg køber mine vitaminpiller hos Med24, som lige nu har tilbud på Soloray produkter (og du får faktisk en gratis pakke vitamin D piller med, hvis du køber for 500 kroner).  

I øvrigt, så er pillerne vegetabilske! Win win!

Direkte link til dem her: Soloray Mega B-Stress Vitaminpiller. 

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Agenda over uge 4