Rødbedejuice – En ren kilde til sundhed
Vidste du godt, at rødbeder indeholder et usædvanligt lavt kalorieindhold og er en ren kilde til mineraler og vitaminer, da rodfrugten har et højt indhold af magnesium, natrium, calcium, jern, C og A vitamin?
Derudover er du ved indtagelse af rødbeder, samtidig med til at beskytte dig selv mod hjerteproblemer og forebygge risikoen for at få kræft – personligt synes jeg, at der er SÅ mange gode grunde til, at inddrage den røde rodfrugt i din hverdag!
Den måde, som vi herhjemme sørger for at få rødbede på hver dag, er igennem et rødbede-juice-shot, som jeg selv laver.
For at undgå jord-smagen, kan du tilsætte lidt ingefær til din juice, da den ellers får en meget tung smag, som egentlig ikke er specielt delikat.
Opskriften er for 2 personer.
Det skal du bruge:
- 1 pose rødbeder (cirka 10 stk.).
- 50 gram ingefær.
- En juicemaskine (Vi har en Slow-Juicer fra Cook & Baker).
Sådan gør du:
- Skyl dine rødbeder og din ingefær grundigt under vandhanen.
- Skær både ingefær og rødbeder ud i skiver.
- Juice dem i din juicemaskine, og hæld så væsken i en flaske som kan lukkes tæt.
- Stil flasken på køl.
- Tag et shot hver morgen og aften.
Opskriften her indeholder mængde nok til 7 dage for 2 personer.
Kommentarer