Grøn salat med ristede solsikkekerner
·
Salater· Laura Buje
Denne nemme salat bliver lavet om og om igen herhjemme. Den er god til stort set alle hovedretter og så kræver den ganske få elementer. Derudover supplere den sig fantastisk til denne hjemmelavet kernemælksdressing som jeg varmt kan anbefale, at I laver hertil.
Opskriften på salaten her er lidt på øjemål.
Tilberedsningstid: 15 minutter.
Antal portioner: 6 personer.
Det skal du bruge:
- 1 pose frisk roculasalat.
- Et bund grønne asparges.
- 1 agurk.
- 0,5 blok salatost.
- 0,5 dl. solsikkekerner.
Sådan gør du:
- Skyl dine grøntsager grundigt. Skær så asparges og agurk i små stykker og vend det sammen med roculasalat i et fad.
- Rist dine solsikkekerner mildt på en varm pande.
- Skær din salatost ud i tern og drys dem ovenpå salaten sammen med dine ristede solsikkekerner.
- Velbekomme!
Kommentarer