Hjemmelavet burger
·
Her er vores favoritburger, og den laver vi altid, når vi skal have burger til aftensmad 😉
I stedet for kartoffel-fritter, laver vi altid bønnefritter som tilbehør til burgeren.
Tilberedsningstid: 30 minutter.
Antal portioner: 2 personer.
Det skal du bruge:
- 500 gram oksefars 3-7%.
- Lidt salt og peber.
- 1 pakke kalkunbacon.
- 2 tomater.
- 0,5 agurk.
- Iceberg salat.
- 1 løg.
- avokadocreme (hjemmelavet).
- Syltede rødløg (hjemmelavet).
- Syltede agurker.
- Bearnaisemayonnaise (hjemmelavet).
- 4 skiver cheddarost.
- 4 burgerboller (hjemmelavet).
Sådan gør du:
- Steg dit kalkunbacon på en varm pande til de er færdige, og kom dem så på en tallerken med to stykker køkkenrulle på, så fedtstoffet kan dryppe af.
- Form fire lige store bøffer ud af dit oksefars og krydr dem salt og peber. Steg dem i fedtstoffet fra kalkunbacon.
- Hak dit icebergsalat og skær dine tomater, løg og agurk ud i tynde skiver.
- Byg din burger op som du ønsker.
- Velbekomme! 🙂
Kommentarer