Burgerboller

Hjemmelavet burger

Her er vores favoritburger, og den laver vi altid, når vi skal have burger til aftensmad 😉
I stedet for kartoffel-fritter, laver vi altid bønnefritter som tilbehør til burgeren.

Tilberedsningstid: 30 minutter. 
Antal portioner: 2 personer. 
Det skal du bruge: 

  •  500 gram oksefars 3-7%.
  • Lidt salt og peber.
  • 1 pakke kalkunbacon.
  • 2 tomater.
  • 0,5 agurk.
  • Iceberg salat.
  • 1 løg.
  • avokadocreme (hjemmelavet).
  • Syltede rødløg (hjemmelavet).
  • Syltede agurker.
  • Bearnaisemayonnaise (hjemmelavet). 
  • 4 skiver cheddarost.
  • 4 burgerboller (hjemmelavet). 

Sådan gør du:

  • Steg dit kalkunbacon på en varm pande til de er færdige, og kom dem så på en tallerken med to stykker køkkenrulle på, så fedtstoffet kan dryppe af.
  • Form fire lige store bøffer ud af dit oksefars og krydr dem salt og peber. Steg dem i fedtstoffet fra kalkunbacon.
  • Hak dit icebergsalat og skær dine tomater, løg og agurk ud i tynde skiver.
  • Byg din burger op som du ønsker.
  • Velbekomme! 🙂

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Burgerboller