Bearnaise mayonnaise
·
Dyppelse· Laura Buje
Mh, mmh, mmmhhhh!
Elsker du også smagen af bearnaise? Det gør jeg!
Spring ud i det og prøv denne kolde bearnaise-mayonnaise som er den PERFEKTE dyppelse til dit måltid!
Det skal du bruge:
- 1 æggeblomme.
- 1,5-2 dl. smagsneutral olie (jeg brugte rapsolie).
- 1 spsk. eddike (jeg brugte æble eddike).
- 1 spsk. bearnaise-essens.
- 1 spsk. estragon.
- 1 tsk. dijon sennep.
- Lidt salt og peber.
Sådan gør du:
- Det er nemmest, hvis du er indehaver af en cylinderformet skål.
- Hæld æggeblomme, eddike, bearnaise-essens, salt og peber op i din skål og pisk det grundigt sammen.
- Hæld langsomt olie ned din æggeblomme-masse imens du pisker på fuld hammer.
- Når du føler din mayonnaise har fået den konsistens du ønsker, tilsætter du estragon og sennep og pisker igen.
- Servér.
- Kan holde i cirka 3 dage, da der ingen konserveringsmidler er brugt.
Kommentarer