Syrlig hummus med ingefær, hvidløg og citron

Rustik proteinfyldt bøfsanwich

Mmmh! Trods varmen gjorde den her sandwich virkelig noget godt for min sult 😉

Jeg var ude og handle og havde lyst til en hakkebøf med bløde løg… æg… en rugbrød med ost…. Så det blev til min fortolkning af en bøfsandwich med lidt af det hele – og jeg kan sige dig, at den smager så godt!

Tilberedsningstid: 25 minutter. 
Antal portioner: 2. 
Det skal du bruge: 

  • 400 gram oksefars 3-7%.
  • 2 skiver ost (jeg brugte mellemlagret).
  • 2 æg.
  • 2 skiver rugbrød.
  • 4 tsk. pesto.
  • 2 tsk. soltørretomater (jeg brugte hakkede).
  • 1 stort løg.
  • 2 spsk. rapsolie.
  • En lille håndfuld rocula salat.
  • 4 cherrytomater.

Sådan gør du: 

  • Skær dit løg ud i skiver og fordel ringene fra hinanden. Kom dine 2 spsk. rapsolie på en pande og steg dine løg herpå indtil de er møre.
  • Efter du har stegt dine bløde løg, former du de 400 gram oksefars til to lige store bøffer og steger dem på panden løgene har været på (her er stadig fedtstoffer og smag fra løgene – tilsæt eventuelt lidt salt og peber til bøfferne).
  • Når bøfferne er færdige laver du dine to spejleæg.
  • Nu skal du til at opbygge din sandwich:
    Tag en skive rugbrød smør med pesto.
    Fordel herpå dine hakkede soltørret tomater og kom så rocula, ost, bøf og æg på.
    Top med dine bløde løg og to cherrytomater som snack hertil.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Syrlig hummus med ingefær, hvidløg og citron