Ananas-kylling med karry

Broccoli pølsehorn

Saftige, vitaminrige, lækre, smagsfyldte og ikke mindst – super nemme pølsehorn!

Dejen er slået sammen på 10 minutter, så det er altså en opskrift der hverken kræver de helt store ingredienser eller hævetid.

Tilberedningstid: 10 minutter + 35 minutter bagetid. 
Antal portioner: 8 stk.
Det skal du bruge:

  • 8 kyllingepølser.
  • 150 gram frisk broccoli.
  • 2 gulerødder.
  • 3 æg.
  • 2 spsk. fiberhusk.
  • 1,5 dl. finvasede havregryn.
  • 1 spsk. sesamfrø.
  • Lidt groft flagesalt.

Sådan gør du:

  • Kom broccoli, gulerødder og æg op i en blender og blend det til en hel ensartet masse.
  • Herefter vender du fiberhusk og havregryn sammen med massen.
  • Lad dejen hvile i cirka 2-3 minutter.
  • Herefter føles dejen stadig våd, men mere fast.
  • Tag en kyllingepølse, og klem dejen rundt om pølsen.
  • Drys med sesamfrø og groft salt og bag pølsehornene ved 200 grader varmluft i cirka 35 minutter.
  • Velbekomme!

4 kommentarer

  • Rikke

    Hej Laura,
    Hvor længe kan de holde sig, og skal de opbevares på køl? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Buje

      Hej Rikke 🙂
      De skal opbevares på køl og jeg vil sige at de skal spises inden for 5 dage.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Hejsa, kan man bruge noget andet i stedet for husk? 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Buje

      Hej Nanna 🙂 Ja, du kan i stedet for Husk bruge cirka 50 gram grahamsmel 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Ananas-kylling med karry