Broccoli pølsehorn
·
Saftige, vitaminrige, lækre, smagsfyldte og ikke mindst – super nemme pølsehorn!
Dejen er slået sammen på 10 minutter, så det er altså en opskrift der hverken kræver de helt store ingredienser eller hævetid.
Tilberedningstid: 10 minutter + 35 minutter bagetid.
Antal portioner: 8 stk.
Det skal du bruge:
- 8 kyllingepølser.
- 150 gram frisk broccoli.
- 2 gulerødder.
- 3 æg.
- 2 spsk. fiberhusk.
- 1,5 dl. finvasede havregryn.
- 1 spsk. sesamfrø.
- Lidt groft flagesalt.
Sådan gør du:
- Kom broccoli, gulerødder og æg op i en blender og blend det til en hel ensartet masse.
- Herefter vender du fiberhusk og havregryn sammen med massen.
- Lad dejen hvile i cirka 2-3 minutter.
- Herefter føles dejen stadig våd, men mere fast.
- Tag en kyllingepølse, og klem dejen rundt om pølsen.
- Drys med sesamfrø og groft salt og bag pølsehornene ved 200 grader varmluft i cirka 35 minutter.
- Velbekomme!
Hej Laura,
Hvor længe kan de holde sig, og skal de opbevares på køl? 🙂