Syltet rødløg med stjerneanis

Pulled chicken lasagne

Det her må være vores yndlings lasagne. Den er simpelthen så god!
Hvis du kan lide den måde, som tartelet-fyld-kylling er lavet på, så vil du elske den her lasagne – for kyllingen skal tilberedes på præcis samme måde!

Tilberedningstid: 1,5 time.
Antal portioner: 4 personer. 
Det skal du bruge:

  • 500 gram kyllingebryst.
  • 4 stilkebladselleri.
  • 2 rødløg.
  • 3 fed hvidløg.
  • 200 gram revet gulerødder.
  • 0,5 spsk. smør.
  • 0,5 spsk. olie.
  • 1 tsk. basilikum paste, eller en håndfuld friske basilikumblade.
  • 100 gram tomatpure.
  • 1 dåse flåede tomater, 400 ml.
  • 250 gram hytteost.
  • 800 ml. vand.
  • 1 hønsebouillon terning.
  • 2 tsk. paprika.
  • Lidt friskrevet muskatnød.
  • Lidt salt og peber.
  • Lasagne plader.
  • Revet ost.

Sådan gør du:

  • Kom 800 ml. vand i en gryde sammen med en hønse bouillon terning, og bring vandet i kog.
  • Når vandet koger, kommer du kyllingebrysterne heri og koger dem helt møre. De skal være så møre, at du kan rive kødet fra hinanden med to gafler.
  • I en blender kommer du rødløg, hvidløg og bladselleri, og blender det helt fint.
  • Riv gulerødderne.
  • Kom olie og smør op i en anden stor gryde og kom så alle dine hakkede og revet grøntsager heri. Lad det simre i cirka 5 minutter.
  • Herefter tilføjer du en dåse flåede tomater, tomatpure, basilikumpaste, paprika, muskatnød, salt, peber og 0,5 liter kogevand fra kyllingen.
  • Rør det hele godt sammen og lad det simre i cirka 5-10 minutter.
  • Når du har revet kyllingen fra hinanden, kommer du det op i gryden med saucen og vender det hele godt sammen.
  • Byg nu din lasagne op: Fyld, hytteost, plader. Fyld, hytteost, plader. Fyld, hytteost og revet ost.
  • Bag den ved 200 grader varmluft i cirka 30 minutter.
  • Lad den herefter trække i cirka 10-15 minutter med et stykke staniol over sig, inden du servere den.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Syltet rødløg med stjerneanis