Pulled chicken lasagne
Det her må være vores yndlings lasagne. Den er simpelthen så god!
Hvis du kan lide den måde, som tartelet-fyld-kylling er lavet på, så vil du elske den her lasagne – for kyllingen skal tilberedes på præcis samme måde!
Tilberedningstid: 1,5 time.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:
- 500 gram kyllingebryst.
- 4 stilkebladselleri.
- 2 rødløg.
- 3 fed hvidløg.
- 200 gram revet gulerødder.
- 0,5 spsk. smør.
- 0,5 spsk. olie.
- 1 tsk. basilikum paste, eller en håndfuld friske basilikumblade.
- 100 gram tomatpure.
- 1 dåse flåede tomater, 400 ml.
- 250 gram hytteost.
- 800 ml. vand.
- 1 hønsebouillon terning.
- 2 tsk. paprika.
- Lidt friskrevet muskatnød.
- Lidt salt og peber.
- Lasagne plader.
- Revet ost.
Sådan gør du:
- Kom 800 ml. vand i en gryde sammen med en hønse bouillon terning, og bring vandet i kog.
- Når vandet koger, kommer du kyllingebrysterne heri og koger dem helt møre. De skal være så møre, at du kan rive kødet fra hinanden med to gafler.
- I en blender kommer du rødløg, hvidløg og bladselleri, og blender det helt fint.
- Riv gulerødderne.
- Kom olie og smør op i en anden stor gryde og kom så alle dine hakkede og revet grøntsager heri. Lad det simre i cirka 5 minutter.
- Herefter tilføjer du en dåse flåede tomater, tomatpure, basilikumpaste, paprika, muskatnød, salt, peber og 0,5 liter kogevand fra kyllingen.
- Rør det hele godt sammen og lad det simre i cirka 5-10 minutter.
- Når du har revet kyllingen fra hinanden, kommer du det op i gryden med saucen og vender det hele godt sammen.
- Byg nu din lasagne op: Fyld, hytteost, plader. Fyld, hytteost, plader. Fyld, hytteost og revet ost.
- Bag den ved 200 grader varmluft i cirka 30 minutter.
- Lad den herefter trække i cirka 10-15 minutter med et stykke staniol over sig, inden du servere den.
- Velbekomme!
Kommentarer