Kaffe-kanel-kage

Pasta i mild ostesauce

Jeg er vild med pastaretter og især når de er godt cremet ind og har en smag af ost. Denne pastaret er en sundere udgave af sig selv, så den er helt okay at spise i ugens løb med god samvittighed.

Tilberedsningstid: 30 minutter. 
Antal portioner: 2 personer. 
Det skal du bruge: 

  • 200 gram kyllingebryst.
  • Groft pasta – mængde efter eget ønske.
  • 1 finhakket løg.
  • 1 kværnet fed hvidløg.
  • 0,5 dl. letmælk.
  • 1,5 dl. skummetmælk.
  • 1 dl. hønsebouillon.
  • 2 spsk. skimmelost.
  • 3 spsk. friskrevet parmesanost.
  • 1 spsk. revet muskatnød.
  • 1 dl. ærter.
  • En håndfuld friskhakket persille.
  • 2 æg.
  • Smag til med salt og peber.

Sådan gør du:

  • Kog dit pasta med en hønsebouillon terning – husk og gem 1 dl. af vandet herfra.
  • Skær dit kylling ud i tern og svits det på en pande sammen med hvidløg og løg.
  • Når dit pasta næsten er ved at være færdigt, kommer du det på panden sammen med kylling, løg og hvidløg og så tilsætter du alle øvrige ingredienser pånær æg.
  • Giv det er opkog og smag til.
  • Til sidst tilføjer du dine to æg og rører grundigt rundt ind til det har fået en mere fast konsistens.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Kaffe-kanel-kage