Påskeæg med marcipan og orange
·
Påske· Laura Buje
Endnu en opskrift på et fantastisk påskeæg, som er meget nemt og lave.
Det har en meget svampet og saftig konsistens – og dét er jeg helt vild med!
Jeg har blandet marcipanen op med Cointreau, som har en god smag af appelsin. Du kan også sagtens erstatte Cointreau med Grand Marnier.
Tilberedningstid: 1 time.
Antal portioner: 15 små æg (halv størrelse af et alm. æg).
Det skal du bruge:
- 200 gram marcipan.
- 3 tsk. Cointreau.
- Revet appelsinskal fra en halv appelsin.
- 100 gram mørk chokolade.
- 10 gram kakaosmør.
- Lidt guldstøv til pynt.
Sådan gør du:
- Bland marcipan, Cointreau og appelsinskal sammen. Massér det godt sammen med dine hænder.
- Varm chokoladen op over et vandbad sammen med kakaosmørret.
- Form din marcipan til små, søde æg og vend dem i dit smeltede chokolade.
- Drysses med guldstøv.
- Opbevares på køl.
- Velbekomme!
Kommentarer