Påskeæg med nougat og marcipan

Påskeæg med marcipan og orange

Endnu en opskrift på et fantastisk påskeæg, som er meget nemt og lave.

Det har en meget svampet og saftig konsistens – og dét er jeg helt vild med!
Jeg har blandet marcipanen op med Cointreau, som har en god smag af appelsin. Du kan også sagtens erstatte Cointreau med Grand Marnier.

Tilberedningstid: 1 time. 
Antal portioner: 15 små æg (halv størrelse af et alm. æg). 
Det skal du bruge:

  • 200 gram marcipan.
  • 3 tsk. Cointreau.
  • Revet appelsinskal fra en halv appelsin.
  • 100 gram mørk chokolade.
  • 10 gram kakaosmør.
  • Lidt guldstøv til pynt.

Sådan gør du:

  • Bland marcipan, Cointreau og appelsinskal sammen. Massér det godt sammen med dine hænder.
  • Varm chokoladen op over et vandbad sammen med kakaosmørret.
  • Form din marcipan til små, søde æg og vend dem i dit smeltede chokolade.
  • Drysses med guldstøv.
  • Opbevares på køl.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Påskeæg med nougat og marcipan