Lagkage med daim og hindbær

Den nemmeste smørcreme

Jeg pynter stort set altid mine kager med smørcreme – og så i forskellige tyller.

Jeg synes det er en flot detalje og så smager det lækkert!
Smørcremen er også rigtig god og bruge som frosting på sine muffins.

Tilberedningstid: 10 minutter. 
Det skal du bruge: 

  • 100 gram blødt smør.
  • Cirka 250 gram flormelis.
  • 1-2 tsk. friskpresset citronsaft eller appelsinsaft.
  • Den farve du vil have, at den skal være.

Sådan gør du:

  • Pisk smør luftigt og tilsæt lidt efter lidt dit flormelis, imens du pisker det med håndmikser eller i din røremaskine.
  • Herefter tilsætter du citronsaft, start med 1 tsk., og herefter tilsætter du farve. Pisk det godt igennem og kom det på en sprøjtepose.
  • Done!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Lagkage med daim og hindbær