Kyllingefrikadeller med grove nudler og ristede sesamfrø

Oreo cheesecake

Den her går ud til dig, som er kæmpe fan af oreo – ligesom jeg selv er!
Den smager simpelthen så ubeskrivelig godt!

Tilberedningstid: 45 minutter + natten over. 
Antal portioner: 10 personer. 
Bageform: Springform, 24 cm. 
Det skal du bruge: 

  • 400 ml. piskefløde.
  • 200 gram smøreost neutral.
  • 3 ruller original oreokiks.
  • 2 spsk. flormelis.
  • 2 tsk. vaniljesukker.
  • 6 spsk. smør.

Sådan gør du:

  • Tag 2 af dine ruller med oreo og skrab den hvide creme af og fordel så kiks og creme i hver sin skål.
  • Kom kiksene over i en gryde og bank dem godt sammen, herefter tilsætter du 6 spsk. smør og lader det lune godt op.
  • Beklæd din springform med bagepapir (jeg plejer at tage et helt stykke bagepapir og ligge det på  bunden som du kan løsne af, derefter sætter jeg formen ovenpå og klipper så bagepapiret til – der er mange måder det kan gøres på) og kom så din kiksemasse heri. Mas kiksene godt fast og stil så på køl.
  • Nu skal du til at lave cremen.
  • Pisk fløde i en skål, og når den er godt stiv tilsætter du 200 gram smøreost, cremen fra de kiks du lige har ordnet, 2 spsk. flormelis og 2 tsk. vaniljesukker og rører det godt sammen.
  • Når din kiksebund er afkølet kommer du cremen over og glatter den fint ud.
  • Herefter stiller du på køl i cirka 3 timer (men helst natten over).
  • Når din kage er færdig med at stå på køl pynter du den med den sidste rulle oreo kiks.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Kyllingefrikadeller med grove nudler og ristede sesamfrø