Kinder frosting til din kage

Kinder-nutella brownie

Fra barns ben har det altid været et must-have for mig, at få Kinder chokolade når jeg var med de gamle ude og handle – i mit voksen liv, har intet ændret sig. Haha… Så derfor har jeg været i køkkenet med min skønne kæreste, i og med han skal stille op til Danmarks Mesterskab i Mens Physique i Ringsted d. 13/10 2018. Hans ønske var en kage, fyldt med Kinder-snask – og det har han fået!

Tilberedningstid: 1,5 time. 
Antal portioner: 10 personer. 
Det skal du bruge (brownie): 

  • 2,5 dl. hvedemel.
  • 120 gram smør.
  • 0,5 dl. mørk kakaopulver.
  • 3 spsk. nutella.
  • 3 æg.
  • 3,5 dl. sukker.
  • 1,5 tsk. vaniljesukker.
  • 2 tsk. bagepulver.
  • 0,5 tsk. salt.

Sådan gør du: 

  • Smelt smørret og hæld så alle ingredienserne sammen i en skål.
  • Hvis du har en røremaskine, så er det en god idé at bruge den – lad røremaskinen røre i dejen i cirka 10 minutter så den er luftig. Ellers brug håndkraft i cirka 5 minutter.
  • Hæld det halve af dejen i en aflang rugbrødsform (måler 15×30 cm) som er forklædt i bagepapir og bag den i cirka 15 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Imens laver du fyldet.

Det skal du bruge (fyld): 

  • 1 dåse kondenseret mælk.
  • 100 gram smør.
  • 2 spsk. brun farin.
  • 1 spsk. nutella.
  • 0,5 tsk. vaniljesukker.
  • 4 stænger Bueno chokolade.

Sådan gør du: 

  • Kom alle ingredienserne op i en gryde og giv det et opkog (pånær Bueno chokolade).
  • Lad det herefter stå og simre i cirka 15-20 minutter.
  • Når din kage har bagt færdig fordeler du dine Bueno chokolade stænger rundt omkring på kagen og hælder hefter den varme nutella-karamel henover.
  • Lad den afkøle i køleskabet i cirka 20 minutter inden du hælder det sidste lag dej henover.
    Vente….. vente….. vente……
  • Når din karamel er blevet fast i konsistens, hælder du det sidste dej henover og bager den færdig i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 15 minutter.
  • Når din kage har bagt færdig, stiller du den på køl i cirka cirka 2 timer.

Det skal du bruge (frosting – se billeder og opskriften af Kinder frosting her):

  • 12 pakker Kinder.
  • 1 tsk. Nutella.
  • 2 spsk. flormelis.
  • 2 spsk. flødeost neutral.
  • 1 spsk. blødt smør.
  • 0,5 tsk. vaniljesukker.

Sådan gør du:

  • Lav et vandbad og smelt dine Kinder chokolader heri.
  • Når chokoladen er smeltet tager du skålen af vandbadet og lader den afkøle i 5-10 minutter.
  • Herefter rører du alle ingredienserne godt sammen.
  • Stil den på køl indtil du skal have din brownie.

Velbekomme! 

6 kommentarer

  • Malene

    Hej Laura. Kan man lave kagen aften før den skal serveres? Den går ikke hen og bliver kedelig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Buje

      Hej Malene! Det kan du tro man kan. Jeg synes faktisk netop at en brownie er bedst dagen efter, at den er blevet lavet – så det kan du sagtens 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

    Kan se der står en aflang rugbrød form i opskriften – men her i kommentarerne har du skrevet en anden størrelse, skal være kagen i næste uge, så tænker lidt, hvilken størrelse vil være passende?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Buje

      Hej Jeanette!
      Så længe, at målene kan supplere en anden form – er det helt fint! Det er i bund og grund kun målene i det store billede som er afgørende for at mængden passer. Så det er ligegyldigt om du bruger en rund, en firkantet eller en aflang form. Men sørg blot for, at målene passer sådan nogenlunde 🙂
      Knus Laura.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

    Hej Laura 🙂 står og er i gang med at lave denne lækre sag til gæster i weekenden, men skal lige høre, om det virkelig er en stor bradepande jeg skal bruge? Jeg synes ikke der er særlig meget dej i forhold til det? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Buje

      Hej Frederikke! Dejligt du har lyst til at prøve kræfter med denne skønne kage! Jeg har rettet formen til derinde, du skal bruge en bradepande/ildfast form som måler 30×20 cm 🙂
      Knus Laura.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Kinder frosting til din kage