Fedtreduceret millionbøf med masser af smag

Søndagstanker – 5 ting jeg giver thumbs up!

Jeg har lige udplukket 5 af mine tanker til jer, som fylder aller mest i min hverdag lige for tiden. 

1. For det første, er det vigtigt for mig, at slå fast, at I ikke må blive forskrækket hvis jeg allerede i oktober begynder at være i julestemning. For i dag, er der lige præcis 109 dage til juleaften – og noget som I bør vide er, at jeg er helt ekstrem indenfor pyntning og julesange – det begynder somme tider lidt for tidligt herhjemme, i forhold til hvad Chefen kan forhold sig til. Alt der drejer sig om jul – det er mit yndlings-like.

 

2. Danmarks Mesterskab i Mens Physique. Yeeeeeds – Det er jo faktisk lige om hjørnet, at vi tager til Ringsted for at se Matias stille op i DM. Pt går han igennem en diæt for at gøre sig klar til scenen d. 13/10 2018. Matias har givet mig verdens bedste opgave (at have en lækker kage med, til når han er færdig på scenen – og her har jeg vitterligt ALT oppe at vende..).
Jeg er skide-hamrende stolt af, at han har rygrad indenfor denne sport – og jeg lytter og hjælper gerne til – for hold da kæft, hvor er jeg bare glad for, at det ikke er mig som skal undvære kager og snacks i 5 uger fra nu af. Men forskellen her, er dog også at min rygrad er ikke-eksisterende.

 

3. Vi skal snart til rund fødselsdag hos min svigerinde, Malene, og det kan meget nemt og hurtigt gå hen og blive en af de der vilde fester, I ved nok, dem der hvor man lider af hukommelsestab dagen efter OG hvor undskyldningen for alle ens dumheder strider hen imod ”jeg var fuld”.
Hun fylder sku 30 i år, så jeg har her forslået hende at vælge imellem om hun ønsker HELE peberkorn eller kværnet peber. Jeg havde nok foretrukket dem hele, trods de slår lidt hårdere.
Men nu er det heldigvis heller ikke mig, som fylder 30.

 

4. VI SKAL TIL SUSPEKT KONCERT, IGEN! Wuuhuu, det er gået hen og blevet ren tradition med vores skønne vennepar, Sanne og Mathias, at vi snupper en Suspekt koncert om året. Her har vi også fat i en af de aftenener hvor alle undskyldninger gælder. Og dem jeg skal afsted med, har det heldigvis på samme måde. Det er sådanset de eneste sangere, som kan få mig til at smide alt jeg har i hænderne, for at komme ind og feste i det selskab. Men de er sku’ da også knaldgode.

 

5. Mit nye arbejde – det skal have et kæmpe LIKE! Spændende og meget udfordrende arbejdsopgaver er blevet en del af mit liv nu. Jeg har førhen været i butik, men jeg havde sku brug for nye udfordringer – sådan går det jo sommetider, når man har været i et fag i mange år. Men på mit nye arbejde, hos Domstolene i Danmark, kan jeg kun være ovenud tilfreds med – og waow, hvor er det altså bare vildt interessant!

 

 

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Fedtreduceret millionbøf med masser af smag