Iskaffe med vanilje og karamel

5 finurlige facts om mig

Bemærk… ingen bukser – bukser er et sjældent syn du ser mig i…
Altså, det kan da ske… Men meget sjældent. 

 

Jeg går altid i nederdel ELLER kjole, og jeg h-a-d-e-r at have bukser på. Jeg ejer utrolig mange jeans og bukser, og jeg bliver hver sæson fristet af de nyeste jeans der er i butikkerne, men får dem vitterligt aldrig på. Derudover har jeg et hav af kjoler og nederdele. Det er bare lige dét mere komfortabelt at have på.

Jeg er vild med indretning – jeg får idéer på de mærkeligste tidspunkter på døgnet. Matias kan tage på arbejde og have en forventning om, at han kommer hjem til lejligheden som den nu engang var, men så er der ommøbleret og købt et hav af nye puder, tæpper og interiør – i værste fald nye møbler. Av, det sætter ham somme tider i frustration over livet; ”fortsætter det virkelig sådan her?”.

Dyr…. Åh… ENORM svaghed. Vi har Totte, vores søde, skønne, pelsede og totalt forstyrrende racekat (hun er en Ragdoll, i øvrigt), men stod det til mig, så havde vi en kat mere, to hunde, en hønsegård (jeg prøver og lokke Matias til det her en dag, og påpeger at der er gratis æg = proteiner), eller blot en zoologiskhave. Jeg elsker alle dyr.
Lige udover edderkopper og slanger.

Mit yndlings slik er lakridser – og så skal det meget gerne være saltlakrids. Jeg er sådan fuldstændig solgt hvis det er blødt finsk saltlakrids i sådan en papirspose.
Så pyt med chokoladen på Valentinsdag – jeg vil sku meget hellere have saltlakridserne.

MAD! Jeg elsker mad.. Og det er alt mad! Jeg elsker at få gæster, og at stå i køkkenet hele dagen for at servere skøn mad. Og jeg gør det gerne flere dage i streg. Jeg har livretter hver dag.
Jeg har ikke én bestemt ret jeg crawer altid, eller jo, måske… Så skulle det da lige være tarteletter. Det går man aldrig galt i byen med. Men hvert fald – I ringer bare, jeg er klar 😉

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Iskaffe med vanilje og karamel