Chiapizza med kød og syltede rødløg

Iskaffe med vanilje og karamel

De her sommerdage som vi har lige for tiden, de byder op til iskaffe i lange baner!
Jeg havde brug for lidt variation med hensyn til min iskaffe, så i dag fik den et lille twist af vanilje og karamel 😉

Antal portioner: 1. 
Tilberedsningstid: 10 minutter. 
Det skal du bruge: 

  • 1 glas fyldt med isterninger.
  • 1 tsk. kaffe opløst i 1 spsk. kogende vand.
  • Fingernibs vaniljesukker.
  • Et par sprøjt med Bodylaps Saltede Karamel topping (zero sugar).
  • 2 – 2,5 dl. skummetmælk.

Sådan gør du:

  • Kog dit vand op og opløs din kaffe heri. Stil det på køl.
  • Tag et glas og brug din karamel topping til at lave lidt aftegninger på glasset med.
  • Fyld glasset med isterninger og kom så din afkølede kaffe heri sammen med vaniljesukker og mælk.
  • Skååål og MUMS! 🙂

2 kommentarer

  • Helle Julskov Bermann

    Super lækker

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Buje

      Mange tak Helle, og skønt at hører, at du kunne lide den! Jeg er glad for at få feedback 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Chiapizza med kød og syltede rødløg