Iskaffe med vanilje og karamel
·
Drikke· Laura Buje
De her sommerdage som vi har lige for tiden, de byder op til iskaffe i lange baner!
Jeg havde brug for lidt variation med hensyn til min iskaffe, så i dag fik den et lille twist af vanilje og karamel 😉
Antal portioner: 1.
Tilberedsningstid: 10 minutter.
Det skal du bruge:
- 1 glas fyldt med isterninger.
- 1 tsk. kaffe opløst i 1 spsk. kogende vand.
- Fingernibs vaniljesukker.
- Et par sprøjt med Bodylaps Saltede Karamel topping (zero sugar).
- 2 – 2,5 dl. skummetmælk.
Sådan gør du:
- Kog dit vand op og opløs din kaffe heri. Stil det på køl.
- Tag et glas og brug din karamel topping til at lave lidt aftegninger på glasset med.
- Fyld glasset med isterninger og kom så din afkølede kaffe heri sammen med vaniljesukker og mælk.
- Skååål og MUMS! 🙂
Super lækker