Sund tunmousse med soltørret tomater

Nemme spinatvafler

Dem her bliver jeg nødt til, at dele med jer! De smager fantastisk, er meget nemme og lave og er super sunde.

Matias og jeg fik dem til middag her for leden, og dertil havde jeg serveret rejer og min hjemmelavet fedtfattige tunmousse med soltørret tomater som passer perfekt til disse vafler – opskriften på tunmousse finder du her.

Antal personer: 2.
Tilberedsningstid: 30 minutter. 
Det skal du bruge: 

  • 300 gram frossen spinat.
  • 2 dl. havregryn.
  • 3 æg.
  • 0,5 spsk. fiberhusk.
  • 1 dl. skummetmælk.
  • 1 tsk. bagepulver.
  • Lidt salt og peber.

Sådan gør du: 

  • Optø dit frosne spinat og hæld væden fra.
  • Kom alle ingredienserne op i blender og blend det fint sammen.
  • Lad det stå og trække i cirka 2-5 minutter efter det er blevet blendet sammen (så sætter fiberhusk sig så konsistensen virker knap så flydende).
  • Gør dit vaffeljern klart og benyt dig af enten smagsneutral kokosolie eller rapsolie.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Sund tunmousse med soltørret tomater