Æggewrap med skyr og fiberhusk
·
Den perfekte æggewrap som IKKE går i stykker når du skal vende den 😉
Den har en fantastisk sprødhed, hvilket skyldes fiberhusk som samtidig går ind og giver den en solid masse.
Opskrift til 1 æggewrap:
Det skal du bruge:
- 150 gram æggehvide.
- 1 æggeblomme.
- 0,5 dl. skyr neutral.
- 1,5 spsk. fiberhusk.
- 2 1 spsk. finvalsede havregryn.
- Lidt salt og peber.
Sådan gør du:
- Rør alle ingredienserne sammen og lad det trække i cirka 5 minutter (fiberhusk virker efter få minutter, og du vil opleve din æggemasse bliver mere fast i konsistensen – og det er præcis sådan det skal være).
- Varm en pande godt op og tilsæt 1 tsk. kokosolie og smid massen herpå.
- Skru ned igen og lad den stege færdig på begge sider.
- Jeg fik parmaskinke, rocculasalat, agurk og parmesan til min wrap.
- Velbekomme!
Kommentarer