Havregrød toppet med bær

Hvidkålssalat med melon og pistacienødder

Den her salat er skøn, crispy og nem at lave!
Jeg er helt vild med hvidkål og spidskål – det er to kålsorter som minder rigtig meget om hinanden i smagen, hvor forskellen i dem ligger i konsistensen. Spidskål er mere blødt at bide i, hvor hvidkål har meget bid i sig.
Hvad end du ligger hjemme med, kan du bruge både hvidkål og spidskål.

Tilberedsningstid: 15 minutter. 
Antal potioner: 4. 
Det skal du bruge: 

  • 250 gram hvidkål.
  • 1/3 galia melon.
  • En lille håndfuld usaltede pistacienødder.
  • 1 spsk. olivenolie.
  • 1 spsk. trøffelolie.
  • En lille håndfuld frisk dild.

Sådan gør du: 

  • Snit dit hvidkål og vend det sammen med frisk dild og begge olier. Kom det herefter på et fad.
  • Brug et parisiennejern til at lave kugler ud af din melon og fordel dem ovenpå hvidkålen.
  • Fordel til sidst dine usaltede pistacienødder på salaten.
  • Velbekomme! 🙂

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Havregrød toppet med bær