Hvidkålssalat med melon og pistacienødder
·
Salater· Laura Buje
Den her salat er skøn, crispy og nem at lave!
Jeg er helt vild med hvidkål og spidskål – det er to kålsorter som minder rigtig meget om hinanden i smagen, hvor forskellen i dem ligger i konsistensen. Spidskål er mere blødt at bide i, hvor hvidkål har meget bid i sig.
Hvad end du ligger hjemme med, kan du bruge både hvidkål og spidskål.
Tilberedsningstid: 15 minutter.
Antal potioner: 4.
Det skal du bruge:
- 250 gram hvidkål.
- 1/3 galia melon.
- En lille håndfuld usaltede pistacienødder.
- 1 spsk. olivenolie.
- 1 spsk. trøffelolie.
- En lille håndfuld frisk dild.
Sådan gør du:
- Snit dit hvidkål og vend det sammen med frisk dild og begge olier. Kom det herefter på et fad.
- Brug et parisiennejern til at lave kugler ud af din melon og fordel dem ovenpå hvidkålen.
- Fordel til sidst dine usaltede pistacienødder på salaten.
- Velbekomme! 🙂
Kommentarer