Kinder-nutella brownie
Fra barns ben har det altid været et must-have for mig, at få Kinder chokolade når jeg var med de gamle ude og handle – i mit voksen liv, har intet ændret sig. Haha… Så derfor har jeg været i køkkenet med min skønne kæreste, i og med han skal stille op til Danmarks Mesterskab i Mens Physique i Ringsted d. 13/10 2018. Hans ønske var en kage, fyldt med Kinder-snask – og det har han fået!
Tilberedningstid: 1,5 time.
Antal portioner: 10 personer.
Det skal du bruge (brownie):
- 2,5 dl. hvedemel.
- 120 gram smør.
- 0,5 dl. mørk kakaopulver.
- 3 spsk. nutella.
- 3 æg.
- 3,5 dl. sukker.
- 1,5 tsk. vaniljesukker.
- 2 tsk. bagepulver.
- 0,5 tsk. salt.
Sådan gør du:
- Smelt smørret og hæld så alle ingredienserne sammen i en skål.
- Hvis du har en røremaskine, så er det en god idé at bruge den – lad røremaskinen røre i dejen i cirka 10 minutter så den er luftig. Ellers brug håndkraft i cirka 5 minutter.
- Hæld det halve af dejen i en aflang rugbrødsform (måler 15×30 cm) som er forklædt i bagepapir og bag den i cirka 15 minutter ved 200 grader varmluft.
- Imens laver du fyldet.
Det skal du bruge (fyld):
- 1 dåse kondenseret mælk.
- 100 gram smør.
- 2 spsk. brun farin.
- 1 spsk. nutella.
- 0,5 tsk. vaniljesukker.
- 4 stænger Bueno chokolade.
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienserne op i en gryde og giv det et opkog (pånær Bueno chokolade).
- Lad det herefter stå og simre i cirka 15-20 minutter.
- Når din kage har bagt færdig fordeler du dine Bueno chokolade stænger rundt omkring på kagen og hælder hefter den varme nutella-karamel henover.
- Lad den afkøle i køleskabet i cirka 20 minutter inden du hælder det sidste lag dej henover.
Vente….. vente….. vente…… - Når din karamel er blevet fast i konsistens, hælder du det sidste dej henover og bager den færdig i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 15 minutter.
- Når din kage har bagt færdig, stiller du den på køl i cirka cirka 2 timer.
Det skal du bruge (frosting – se billeder og opskriften af Kinder frosting her):
- 12 pakker Kinder.
- 1 tsk. Nutella.
- 2 spsk. flormelis.
- 2 spsk. flødeost neutral.
- 1 spsk. blødt smør.
- 0,5 tsk. vaniljesukker.
Sådan gør du:
- Lav et vandbad og smelt dine Kinder chokolader heri.
- Når chokoladen er smeltet tager du skålen af vandbadet og lader den afkøle i 5-10 minutter.
- Herefter rører du alle ingredienserne godt sammen.
- Stil den på køl indtil du skal have din brownie.
Velbekomme!
Hej Laura. Kan man lave kagen aften før den skal serveres? Den går ikke hen og bliver kedelig?