Chokoladeplatte med tranebær og lakrids
·
Den søde tand· Laura Buje
![](https://cdn.bloggersdelight.dk/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif)
Chokoladeplatter i hvid chokolade med cornflakes – mmmmhhhh… En sikker vinder både hos store og små!
Tilberedningstid: 10 minutter + afkølning.
Antal portioner: 10 stk.
Det skal du bruge:
- 60 gram hvid chokolade.
- 10 gram grofthakket cornflakes.
- Lidt finhakket tørret tranebær.
- Sølvstøv.
- Lakridspulver.
Sådan gør du:
- Smelt chokoladen over et vandbad og tilsæt så cornflakes.
- Når chokoladen er smeltet, laver du små klatter med chokolade på et stykke bagepapir og drysser så med tranebær, sølvstøv og lakridspulver.
- Stil dem på køl indtil de er stivnet.
- Velbekomme!
Kommentarer