Iceblend kaffe
·
Drikke· Laura Buje
Forskellen på min almindelig iskaffe og så min iceblend kaffe er, at denne her er blendet og tilført lidt 100% mørk chokolade, og det beriger den anden ikke.
Den her fungere lidt som en slush-ice – og hvem vil ikke have en sund slushice når der er SÅ varmt som der er?! 😀
Antal personer: 2
Tilberedsningstid: 10 minutter.
Det skal du bruge til 2 glas:
- 2 spsk. instant kaffe.
- 6 spsk. kogende vand.
- 1 spsk. honning.
- 10 gram 100% mørk chokolade.
- Mælk.
- Isterninger.
Sådan gør du:
- Opløs kaffe og honning i kogende vand og lad det køle af.
- Kom herefter alle ingredienserne i en blender og blend det godt sammen.
- Servér i to glas med et sugerør i hver.
- Skål! 😀
Kommentarer