Den gode gamle klassiske brunch
På enhver fødselsdag høre sig en god brunch til!
Spørger du mig, er brunch den bedste start på dagen – og kunne jeg få det hver dag, så havde jeg også gjort det 😉
Matias skulle forkæles i anledning af hans fødselsdag, så jeg stod op før ham – og han vågner endda tidligt… Men fred vær med det…
Jeg havde købt en “bag selv leverposteg” som skulle have 1 time og 20 minutter i ovnen, så da den var sat i ovnen med et vandbad, var det afsted til bageren her i Nørresundby for at hente rundstykker!
Derudover fik vi scramble-egg med bacon, forskelligt pålæg, kaffe og juice 🙂
Vi synder sjældent i hverdagene – men på Matias’ fødselsdag skulle der kræses lidt ekstra 😉 Og det var helt okay!
Vi havde en skøn fridag sammen, trods regnvejret 🙂
Det her brugte jeg til brunch for to personer:
- 6 æg + 0,5 dl. skummetmælk + to pølser + 6 skiver bacon = Scramble-egg m. snask.
- “Bag selv leverposteg” + 0,5 bakke bacon i tern.
- Pålægschokolade, smøreost, smør og hamburyg.
- To kopper kaffe.
- En liter økologisk appelsinjuice.
- 5 rundstykker.
Her er et stemningsbillede 🙂
Kommentarer