Rugbrødssandwich med svinekam, æg og purløgsmayo

Den gode gamle klassiske brunch

På enhver fødselsdag høre sig en god brunch til!
Spørger du mig, er brunch den bedste start på dagen – og kunne jeg få det hver dag, så havde jeg også gjort det 😉

Matias skulle forkæles i anledning af hans fødselsdag, så jeg stod op før ham – og han vågner endda tidligt… Men fred vær med det…
Jeg havde købt en “bag selv leverposteg” som skulle have 1 time og 20 minutter i ovnen, så da den var sat i ovnen med et vandbad, var det afsted til bageren her i Nørresundby for at hente rundstykker!

Derudover fik vi scramble-egg med bacon, forskelligt pålæg, kaffe og juice 🙂

Vi synder sjældent i hverdagene – men på Matias’ fødselsdag skulle der kræses lidt ekstra 😉 Og det var helt okay!

Vi havde en skøn fridag sammen, trods regnvejret 🙂

Det her brugte jeg til brunch for to personer: 

  • 6 æg + 0,5 dl. skummetmælk + to pølser + 6 skiver bacon = Scramble-egg m. snask.
  • “Bag selv leverposteg” + 0,5 bakke bacon i tern.
  • Pålægschokolade, smøreost, smør og hamburyg.
  • To kopper kaffe.
  • En liter økologisk appelsinjuice.
  • 5 rundstykker.

Her er et stemningsbillede 🙂

33990766_1813559262098917_8547526647560011776_n

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Rugbrødssandwich med svinekam, æg og purløgsmayo